Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Σεξ, υπευθυνότητα και επιλεκτικότητα


Σεξ, υπευθυνότητα και επιλεκτικότητα
(κατά το «Σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ»).

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση, κάθε φορά που δυο άνθρωποι έρχονται σε σεξουαλική επαφή, οι ενέργειές τους συγχωνεύονται και οι αύρες τους αναμειγνύονται. Αυτές οι συγχωνεύσεις δημιουργούν μαγνητικούς δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και αφήνουν αποτυπώματα, ασχέτως αν πρόκειται για μια πολύχρονη σχέση ή για επαφή της μιας βραδιάς.

Για τη γυναίκα οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι πολύ μεγαλύτεροι, γιατί εκ φύσεως η αύρα της είναι πολύ απορροφητική. Κάναμε λόγο για τη γραμμή του τόξου και τη δεύτερη γραμμή του τόξου που διαθέτει μόνο η γυναίκα και τις «τρύπες» που δημιουργούνται σε αυτές, όταν οι σεξουαλικές επαφές δεν γίνονται με σύνεση και υπευθυνότητα.

Φυσικά η σύνεση και η υπευθυνότητα θα πρέπει να αποτελούν και γνώρισμα του άνδρα, γιατί όπως θα δούμε πιο αναλυτικά στο παρόν κείμενο, η σεξουαλική ένωση είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ευχαρίστηση ή εκτόνωση και μια μη σωστή διαχείριση του σεξ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο στους άνδρες και όσο και στις γυναίκες.O Osho στο βιβλίο του “From Sex to Superconscious” γράφει:

«Η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας έχει πολύ μεγάλη σημασία: το εγώ εξατμίζεται σε αυτή την αφομοίωση των δυο ανθρώπων. Ένα άτομο που πραγματικά καταλαβαίνει την ουσία αυτής της ενότητας, αυτής της λαχτάρας για αγάπη και μοναδικότητα, μπορεί επίσης να κατανοήσει και το νόημα μιας άλλου είδους ενότητας – ένας γιόγκι ενώνεται, ένας ασκητής ενώνεται, ένας άγιος ενώνεται, ένας διαλογιζόμενος ενώνεται. Ένας άνθρωπος ενώνεται επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής: η ταυτότητά του συγχωνεύεται με την ταυτότητα του άλλου ανθρώπου. Και γίνονται ένα.»


Η σεξουαλικότητα συνδέεται με την πνευματικότητα. Κατά πόσο όμως το σεξ που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι προάγει την ενότητα και την ποιοτική συγχώνευση την οποία περιγράφει ο Όsho;

Κάθε φορά που έχουμε μια σεξουαλική επαφή, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες του άλλου ανθρώπου μένουν ως αποτυπώματα στην αύρα μας. Αυτό είναι πολύ καλό όταν ο άλλος είναι ένας θετικός, αξιαγάπητος, αισιόδοξος και φωτεινός άνθρωπος. Η ενέργεια που απορροφούμε είναι ευεργετική. Αν όμως πρόκειται για έναν αρνητικό, απαισιόδοξο, ανισόρροπο ή καταθλιπτικό άνθρωπο; Μπορεί κανείς να φανταστεί τι απορροφά η γραμμή του τόξου μας και η αύρα μας.

Ακόμα, όταν ο άλλος άνθρωπος έχει πολλές παράλληλες σεξουαλικές επαφές το θέμα γίνεται πιο πολύπλοκο, καθώς φέρει εκτός από τη δική του,  όλες τις ενέργειες από τους ανθρώπους αυτούς.

Πολύ επιβαρυντικό είναι επίσης, όταν το σεξ γίνεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, γιατί τότε η αύρα, το φυσικό προστατευτικό πεδίο μας, είναι εντελώς αποδυναμωμένη. Επομένως, εκείνη την ώρα είμαστε ευάλωτοι σε κάθε αρνητική ενέργεια και σκεπτομορφή.  Τόσο τα ναρκωτικά (συμπεριλαμβανομένου και των νόμιμων φαρμακευτικών) όσο και το αλκοόλ διευρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο πολύ γρήγορα. Όταν καταναλώνουμε κάτι που μας «ανεβάζει», η ενέργεια της ψυχής μας στην κυριολεξία βγαίνει έξω από το σώμα μας. Η αύρα, που είναι η προστασία μας, επεκτείνεται ταχύτατα, προσπαθώντας να περιλάβει την ενέργειά μας. Έτσι όμως δημιουργούνται τρύπες και σχισμές στην αύρα, από τις οποίες οι αρνητικές ενέργειες και οι σκεπτομορφές μπορούν να διεισδύσουν μέσα. Ακόμα πιο επώδυνη περίπτωση είναι αν γίνει κατάληψη του σώματος από κάποια αρνητική αστρική οντότητα.
Αλήθεια… δεν γνωρίζω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι το αλκοόλ ονομάζεται και “spirits” στα αγγλικά. Και σε μας… οινο-πνευμα.


Μια απεικόνιση της αύρας σε δυο φάσεις.
 δεξιά με σχισμές και τρύπες. Παραθέτω εδώ κάποια αποσπάσματα του Tarkom Saraydarian από το βιβλίο του «Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία»:

«Στη σεξουαλική επαφή οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου και το άλλο άτομο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού κάρμα του. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει σεξ μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω σεξ είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100 τοις εκατό των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.

Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφή είναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το σεξ τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν αλήτη και να πει, “Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!” Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.

(…)

Αν ένας άνδρας δεν είναι καθαρός σωματικά, συναισθηματικά ή νοητικά και μια γυναίκα κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να απορροφήσει αυτή τη μόλυνση και να μολύνει τη δική της αύρα. Αν ο άνδρας αυτός έχει κάποια σύνδεση με κάτι σκοτεινό μέσω κακών πράξεων ή σκέψεων, τότε γίνεται μια γέφυρα για αρνητικές αστρικές, νοητικές ή αιθερικές οντότητες, οι οποίες περνούν από αυτόν στην γυναίκα. Η γυναίκα πρέπει να είναι υπερβολικά εκλεκτική, επειδή σαν μαγνήτης έλκει στην αύρα της καθετί που υπάρχει στον άνδρα. Η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική ή απορροφητική όπως των γυναικών. Η ενέργεια του άνδρα είναι προβολική, ενώ της γυναίκας είναι δεκτική, έτσι οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι μεγαλύτεροι για τις γυναίκες απ’ ότι για τους άνδρες.

Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας απ’ ό,τι στην αύρα ενός άνδρα. Μια οντότητα μπορεί να εισέλθει στην αύρα ενός άνδρα και να βλάψει το αιθερικό, το συναισθηματικό και το νοητικό του σώμα, και ύστερα να εξαφανιστεί. Δεν μένει για πολύ, εκτός και ο άνδρας είναι αληθινά διαταραγμένος ή μολυσμένος στο νευρικό του σύστημα, στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Αν δεν υπάρχει μόλυνση, η οντότητα βλάπτει και καταστρέφει και ύστερα φεύγει.

Από την άλλη, όταν μια γυναίκα απορροφά μια οντότητα από την αύρα ενός άνδρα στη διάρκεια της επαφής, η οντότητα αυτή θα μείνει με τη γυναίκα για μεγάλο διάστημα, από τρία έως επτά χρόνια, ανάλογα με το πως την θρέφει. Για παράδειγμα, αν είχε σεξουαλική επαφή με έναν αλήτη και μια οντότητα από αυτόν εισήλθε στην αύρα της, αυτή η οντότητα μπορεί να προσκολληθεί στο σεξουαλικό της κέντρο και να την κάνει να θέλει σεξ συνεχώς για να την θρέψει, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την ύπαρξη της οντότητας. Επίσης όσο η γυναίκα φαντάζεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα, αυτή η οντότητα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα.

Όταν μια γυναίκα κάνει σεξ, δομεί έναν μαγνητικό δεσμό με έναν άνδρα για καλό ή για κακό. Αν ο άνδρας έχει κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις, συνδέει και τη γυναίκα μ’ αυτές. Και οι γυναίκες επίσης μπορεί να έχουν κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις και να μεταβιβάζουν αυτόν τον δεσμό στους άνδρες μέσω του σεξ. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είναι μπλεγμένη με μαύρη μαγεία και εργάζεται για κάποιες σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν την έχουν καταλάβει μεν αλλά την χρησιμοποιούν· τότε ο άνδρας με τον οποίον θα κάνει σεξ θα συνδεθεί με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα τον χρησιμοποιήσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον καταστρέψουν.

Ένας τέταρτος κίνδυνος από τη συγχώνευση της αύρας μέσω του σεξ είναι η εξομοίωση των κέντρων. Κάθε άτομο έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα τα οποία δέχονται, αφομοιώνουν και διανέμουν ενέργειες και δυνάμεις μέσω του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Αν ένα άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο με όλα τα κέντρα του να λειτουργούν ομαλά και το άλλο άτομο είναι στην πραγματικότητα κατώτερου επιπέδου, τότε υπάρχει κίνδυνος τα κέντρα του κατώτερου ατόμου να αντλήσουν ενέργεια από τα κέντρα του εξελιγμένου ατόμου, εξομοιώνοντας τα κέντρα και των δύο. είναι σαν να ανακατεύεται ζεστό και κρύο νερό: γίνεται χλιαρό.

Αν μια γυναίκα έχει στα κέντρα της ενέργεια που ισούται με το 100 τοις εκατό και ο σύζυγος της έχει τα δικά του να λειτουργούν μόνο με δέκα τοις εκατό, και τα δυο άτομα θα εξομοιωθούν στο πενήντα τοις εκατό των κέντρων τους. Τα κέντρα της γυναίκας μειώνονται στο πενήντα τοις εκατό και του άνδρα ανεβαίνουν στο πενήντα τοις εκατό. Αλλά το “καρμπιρατέρ” του άνδρα θα πλημμυρίσει και θα είναι ανίκανος να χειριστεί την πλεονάζουσα ενέργεια. Τότε εμφανίζει κάθε είδους παραμόρφωσης, θυμαπάτης κα πλάνης. Ειδικά θα αυξηθεί η ματαιοδοξία του, επειδή τα κέντρα του θα γίνουν υπερδραστήρια.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου αλλά έχει καλές δυνατότητες, πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Για ένα ή δυο χρόνια θα πρέπει μόνο να συζητάνε και να προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδό του. Όταν ο άνδρας φθάσει σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο, κοντά στο δικό της, τότε μπορούν με ασφάλεια να αρχίσουν μια πιο στενή σχέση.»


Όταν η σεξουαλική ένωση γίνεται με έναν άνθρωπο με το ίδιο επίπεδο ανάπτυξης με το δικό μας, τα σώματα και των δυο μας φορτίζονται σαν μια μπαταρία. Η συγχώνευση με χαμηλότερης ενεργειακής φόρτισης άνθρωπο, κατεβάζει τη δική μας φόρτιση. Θα λέγαμε ότι είναι επιβλαβής.

Όταν η ένωση περιλαμβάνει και ανταλλαγή σωματικών υγρών, υπάρχει και σύνδεση των ελίκων του DNA μας. Σαφώς λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τα αποτυπώματα των καρμικών επιρροών του άλλου, με τα οποία «δενόμαστε», εφόσον το DNA μας περιέχει όλες τις πληροφορίες. Λαμβάνοντας και απορροφώντας τα σωματικά υγρά, γεμίζουμε το δικό μας DNA με ολόκληρο το προσχέδιο του DNA του άλλου ανθρώπου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Να προσθέσουμε επίσης ότι κάθε φορά που κάνουμε σεξ, δημιουργούμε έναν ενεργειακό δεσμό/χορδή (energy cord) με τον άλλο άνθρωπο. Αυτές οι χορδές μας δένουν σαν σχοινιά με τον άλλο άνθρωπο και παραμένουν ακόμα και μετά την απομάκρυνσή μας, ακόμα και όταν χωρίσουμε. Αυτά τα σχοινιά, που μοιάζουν περισσότερο με σωλήνες, εκτείνονται από τσάκρα σε τσάκρα και δημιουργούν διάφορες δυσλειτουργίες, διότι ο ένας άνθρωπος έχει πρόσβαση στο ενεργειακό πεδίο του άλλου ανθρώπου και πολλές φορές – ασυνείδητα – ο ένας αντλεί ενέργεια από τον άλλο, αφήνοντάς τον κουρασμένο και αποστραγγισμένο. Συχνά παρατηρείται επίσης, ότι λόγω αυτών των ενεργειακών σχοινιών, είναι δύσκολο να προχωρήσουμε σε μια νέα σχέση και παραμένουμε προσκολλημένοι/ες σε μια σχέση του παρελθόντος. (Υπάρχει βέβαια πρακτική για το κόψιμο των ενεργειακών σχοινιών. Θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση)

Ενεργειακά σχοινιά


Τρισδιάστατη απεικόνιση της δομής ενός τμήματος DNAΌσο για το «σεξ της μιας βραδιάς», μόνο της μιας βραδιάς δεν είναι. Κάθε σεξουαλική επαφή αφήνει θραύσματα ψυχής και στους δυο ανθρώπους. Η ισχυρή ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ τους αφήνει αποτυπώματα στο πνεύμα, την ψυχή, το νου και  το αίμα και των δυο και διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι παράλληλες σεξουαλικές επαφές με πολλούς ανθρώπους εμπλέκουν τις ενέργειες όλων αυτών των ανθρώπων στην αύρα μας (όπως και τις ενέργειες όλων όσων έχουν κάνει σεξ μαζί). Το αποτέλεσμα είναι να βιώνουμε νοητική σύγχυση, απογοήτευση, ταραχή και κατάθλιψη.Παραθέτω εδώ άλλο ένα απόσπασμα του Tarkom Saraydarian:

«Θυμάμαι κάποιον που ήρθε στον Δάσκαλό μου στο μοναστήρι και ζήτησε βοήθεια. «Το μυαλό μου δεν είναι καλά,» είπε. «Έχω γίνει τεμπέλης, χωρίς συγκέντρωση, ξεχνάω συνέχεια και είμαι ευερέθιστος. Έχω πολλά προβλήματα.» Ο Δάσκαλος τον κοίταξε μέσα στα μάτια και ρώτησε: «Πόσες γυναίκες αγαπάς;» «Τρεις,» απάντησε εκείνος. «Πρέπει να μείνεις στο μοναστήρι για έξι μήνες για να αποκαταστήσεις τον εγκέφαλό σου,» είπε ο Δάσκαλος.

Ο άνδρας έμεινε στο μοναστήρι αφού τακτοποίησε την οικογένειά του. Παρακολούθησε μαθήματα και συμμετείχε σε ιερούς χορούς, αθλήματα και εργασίες. Ο Δάσκαλος δεν τον άφηνε να ξεκουραστεί ούτε λεπτό, από τις  5 το πρωϊ ως τις 10 το βράδυ. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Έγινε ένας νέος άνθρωπος.

Θυμάμαι τον Δάσκαλο να του λέει: «Η υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα διαταράσσει το ρυθμό και την αρμονία των ψυχικών σου ατόμων και αντί να σκέφτεσαι, έχεις παραισθήσεις. Σου δημιουργεί ακόμα και οπτικές ψευδαισθήσεις. Το τμήμα του νου σου που καταγράφει τα γεγονότα αναμιγνύει τα γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος και βιώνεις ένα ψυχικό χάος. Αναπτύσσεις υποκρισία και τελικά μισείς τον εαυτό σου.»
Το εξαιρετικό βιβλίο της Σοφίας Άντζακα «Δοσίληθο Πέος» προσφέρει πολλές πληροφορίες για τους άνδρες, πάνω σε αυτό το θέμα, αν και είναι γραμμένο σε μορφή νουβέλας. Με πολύ χαρά μοιράζομαι αυτό το βιβλίο μαζί σας στον παρακάτω σύνδεσμο:


Ίσως είναι καιρός να διαχειριστούμε το θέμα του σεξ με πιο πολύ υπευθυνότητα, προσοχή και αυστηρή επιλεκτικότητα, δεν συμφωνείτε;
Σίγουρα όλοι/ες μας από άγνοια ή παραπληροφόρηση κάναμε λάθη, επιβαρύνοντας τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Σκοπός αυτών των αναρτήσεων δεν είναι να προκαλέσουν το φόβο ή τις ενοχές.  Ό,τι κι αν έλαβε χώρα στο παρελθόν, μπορεί να καθαρισθεί και να εξισορροπηθεί.

Η επόμενη ανάρτηση θα αφορά αυτό το κομμάτι.Κοιτώντας προς το Κηρύκειο, όπου τα δυο φίδια συμπλέκονται, 
συμβολίζοντας τις αντίθετες δυνάμεις και τη δυαδικότητα, 
καθώς και τη διπλή έλικα του DNA.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου